REACH RS2 SURVEY KIT

EMLID Reach RS2 je višefrekvencijski RTK GNSS prijemnik s centimetarskom preciznošću. Isporučuje se s mobilnom aplikacijom.

Uključuje:

  • 2x Reach RS2

  • 2x Radio antena

  • 2x kućište

  • 2x USB kabel

L1 / L2 / L5 RTK GNSS prijamnik sa centimetarskom preciznošću

Reach RS2 omogućava fiksno rješenje za nekoliko sekundi i centimetarsku točnost. Prijemnik prati GPS/QZSS (L1, L2), GLONASS (L1, L2), BeiDou (B1, B2), Galileo (E1, E5) i pouzdano radi u RTK načinu na udaljenostima do 60 km i 100 km u PPK način. Multi-feed antena s multipath odbijanjem nudi robusne performanse čak i u zahtjevnim uvjetima.

RINEX podaci su kompatibilni s OPUS, CSRS-PPP, AUSPOS i drugim PPP uslugama, tako da sada možete dobiti centimetrski precizne rezultate na bilo kojem mjestu na Zemlji.

Built-in 3.5G modem and UHF LoRa radio

Reach RS2 sadrži energetski učinkovit 3.5G HSPA modem s 2G fallback i globalnim pokrivanjem. Korekcijama se može pristupiti ili ih emitirati putem NTRIP-a neovisno, bez oslanjanja na internetsku vezu na vašem pametnom telefonu.

Za udaljena područja, Reach RS2 ima ugrađeni LoRa radio koji se pokazao pouzdanom vezom za RTK korekcije na udaljenostima do 8 km.

Dizajniran za teške uvjete

Reach RS2 konstruiran je tako da bude vodootporan i otporan na udarce. Njegovo kućište proizvedeno je u dvostupanjskom postupku ubrizgavanja, a izrađeno je od otpornog na udarce polikarbonata prekrivenog posebnim elastomerom radi dodatne zaštite. Prijemnik ima standardni 5/8'' navoj.

LiFePO4 baterija Reach RS2 dizajnirana je za 16 sati rada kao 3.5G RTK rover s jednim punjenjem bez obzira na vremenske uvjete. Nema više potrebe sa sobom nositi rezervne baterije. Reach RS2 može se puniti putem USB punjača ili iz prijenosnog punjača (Powe bank) putem USB-C.

Putem RS232 porta moguće je povezati Reach RS2 izravno s vanjskim hardverom.

ReachView app

Reach RS2 dolazi s mobilnom aplikacijom ReachView za iOS i Android koja se koristi za rad s prijemnikom. Omogućava definiranje projekata, snimanje i iskolčavanje točaka te uvoz i izvoz geopodataka u standardnim formatima kao što su CSV, DXF i ESRI Shapefile.

Izmjera sa ReachView

Najprilagodljiviji softver za prikupljanje podataka koji je dostupan za Android i iOS. Pomoću ReachView možete snimati i iskolčavati točke te nudi mogućnosti Reach prijemnika, poput postavljanja bazne stanice, bilježenja RINEX podataka i konfiguriranja NMEA izlaza.

Snimanje točaka: definiranje projekta, spremite točaka i izvoz u industrijskim standardnim formatima. Snimite svaki položaj kao točku s centimetrskim preciznim koordinatama. Izvezite projekte i otvorite ih u CAD ili GIS alatu kao što su BricsCAD, QGIS i drugi.

Formati: DXF, CSV, GeoJSON, ESRI Shapefile

Iskolčavanje sa RechView

Opcija Stakeout se koristi za pronalaženje točnih fizičkih mjesta točaka. Mogu se prikupiti u programu ReachView ili uvesti iz drugog CAD ili GIS alata. Proces iskolčenja sa ReachView ima dva koraka: prikaz karte i centar mete. Svrha karte je da vam pomogne u navigaciji do točaka na velikim udaljenostima. Kad se točki približite više od 40 cm, meta se uključuje kako bi vam bilo lakše vizualno uskladiti prijemnik i točku.

Formati: CSV, DXF and GeoJSONs

Zatraži ponudu