REACH RS2+

EMLID Reach RS2+ je višefrekvencijski RTK GNSS prijemnik s centimetarskom točnošću. Isporučuje se s mobilnom aplikacijom.

L1 / L2 / L5 RTK GNSS prijamnik sa centimetarskom točnošću

Reach RS2+ omogućava fiksno rješenje za nekoliko sekundi i centimetarsku točnost. Prijemnik prati GPS/QZSS (L1, L2), GLONASS (L1, L2), BeiDou (B1, B2), Galileo (E1, E5) i pouzdano radi u RTK načinu na udaljenostima do 60 km i 100 km u PPK način. Multi-feed antena s multipath odbijanjem nudi robusne performanse čak i u zahtjevnim uvjetima.

RINEX podaci su kompatibilni s OPUS, CSRS-PPP, AUSPOS i drugim PPP uslugama, tako da sada možete dobiti centimetrski precizne rezultate na bilo kojem mjestu na Zemlji.

Built-in 4G LTE modem i UHF LoRa radio

Reach RS2+ sadrži 4G LTE modem. Korekcijama se može pristupiti ili ih emitirati putem NTRIP-a neovisno, bez oslanjanja na internetsku vezu na vašem pametnom telefonu.

Za udaljena područja, Reach RS2+ ima ugrađeni LoRa radio koji se pokazao pouzdanom vezom za RTK korekcije na udaljenostima do 8 km.

Dizajniran za teške uvjete

Reach RS2+ konstruiran je tako da bude vodootporan i otporan na udarce. Njegovo kućište proizvedeno je u dvostupanjskom postupku ubrizgavanja, a izrađeno je od otpornog na udarce polikarbonata prekrivenog posebnim elastomerom radi dodatne zaštite. Prijemnik ima standardni 5/8'' navoj.

LiFePO4 baterija Reach RS2+ dizajnirana je za 22 sati rada kao 4G RTK rover s jednim punjenjem bez obzira na vremenske uvjete. Nema više potrebe sa sobom nositi rezervne baterije. Reach RS2+ može se puniti putem USB punjača ili iz prijenosnog punjača (Power bank) putem USB-C.

Putem RS232 porta moguće je povezati Reach RS2 izravno s vanjskim hardverom.

ReachView 3 app

Izmjera sa ReachView 3

Najprilagodljiviji softver za prikupljanje podataka koji je dostupan za Android i iOS. Pomoću ReachView 3 možete snimati i iskolčavati točke te nudi mogućnosti Reach prijemnika, poput postavljanja bazne stanice, bilježenja RINEX podataka i konfiguriranja NMEA izlaza.

Snimanje točaka: definiranje projekta, spremite točaka i izvoz u industrijskim standardnim formatima. Snimite svaki položaj kao točku s centimetrskim preciznim koordinatama. Izvezite projekte i otvorite ih u CAD ili GIS alatu kao što su BricsCAD, QGIS i drugi.

Formati: DXF, CSV, GeoJSON, ESRI Shapefile

Iskolčavanje sa RechView 3

Opcija Stakeout se koristi za pronalaženje točnih fizičkih mjesta točaka. Mogu se prikupiti u programu ReachView ili uvesti iz drugog CAD ili GIS alata. Proces iskolčenja sa ReachView ima dva koraka: prikaz karte i centar mete. Svrha karte je da vam pomogne u navigaciji do točaka na velikim udaljenostima. Kad se točki približite više od 40 cm, meta se uključuje kako bi vam bilo lakše vizualno uskladiti prijemnik i točku.

Formati: CSV, DXF and GeoJSONs

Zatraži ponudu